Instituttadministrasjon
Se og rediger institutts informasjon

Lær hvordan å redigere instituttets informasjon

Velg en institusjon

• Klikk på navnet til institusjonen hvor du vil redigere åpningstider.

• Klikk på Instillinger, så under navnet på instituttet klikker du på se alle detaljer.

Skærmbillede 2022-05-04 kl. 12.34.14

Se og redigere detaljer

Nå kan du se og redigere institusjonsdetaljene ved å skrive inn feltene som du vil endre. Når du er ferdig, klikk på Lagre knappen.

• Navn: navnet på institusjonene.

• Adresse: adressen er delt inn i gate, postkode, land, og by.

• Kontaktperson: Navnet på institusjonens kontaktperson. Kun redigerbar av selskapets administrator.

• E-post adresse e-posten til institusjonens kontaktperson.

• Nettisde: instituttets nettside.

• Telefon: instituttets telefonnummer.

• Latitude: dette er instituttets breddegrad på kartet.

• Lengdegrad: dette er instituttets legdegrad på kartet.

• Tidsone: tidssonen instituttets er i.

• Ukestart: velg startsuken for instituttet.

• Sjekk-inn Diameter: maksimum diameter som er satt for å kunne sjekke ut ett barn fra.

• Dato format: velg datoformatet.

• Tidsformat: velg tidsformatet.

• Se ukentlige tall: dette viser ukenummeret (nummeret av ukene i året) i kalenderen når det er skrudd på.

• Aktiver GDPR funksjoner: når aktivert så kan du velge hvor lenge systemet holder data fra barn som har forlatt institusjonens før det fjerner alt totalt.

• Læreplan: du kan velge mellom lærerplan for hvert rammeverk, om det enten er EYO, ELDA, eller ELECT.

• Vis ukentlige tall: Du kan velge å vise/skjule tallene for uken.

• Sett utløpsdato: sett utløpsdato for GDPR funksjonene (dette vil slette all sensitiv informasjon etter den utvalgte perioden)