Rediger en gruppe

Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan redigere en eksisterende gruppe

L
Skrevet av Lily
Oppdatert over en uke siden

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Velg en Instutisjon

• Klikk på navnet til instutisjonen hvor du vil redigere på en gruppe

• Klikk på Kontrollpanel

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 08.15.51
  • Bla ned til Grupper

• Klikk på gruppen du vil redigere

Deretter klikker du på tannhjulet som er markert med en rød firkant på bilde under.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 08.16.16
  • Du vil da komme til gruppens informasjon

• Guppenavn: du kan endre navnet på gruppen.

• Gruppebeskrivelse: du kan endre beskrivelsen av gruppen.

• Gruppens personal forhold: bestem deg for det ønskede forholdet mellom barn og ansatte. For eksempel, hvis du trenger 1 ansatt for hvert 5 barn - sett forholdet til 5.

• Velg statusene som kan bli registrert i gruppen: bestem hvilke statuser som de ansatte kan registrere i gruppen

Deretter kan du trykke på Lagre.