Pålogginger
Endre eller tilbakestille passordet ditt

Lær hvordan du kan bytte og/eller nullstille passordet ditt

Oppdatert over en uke siden

Bytt ditt passord

Slik endrer du passordet ditt når du allerede er logget på kontoen din:

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 08.24.06
  • Klikk på profilnavnet ditt øverst til høyre på skjermen

• Velg Kontoinnstillinger fra menyen.

• Velg Lås-ikonet.

• Skriv inn nåværende og nytt passord og trykk Lagre-knappen.

Glemt Passordet

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 08.23.27
  • På skjermen Glemt passord, skriv inn e-postadressen din og klikk Tilbakestill.

• Du vil motta en e-post med instruksjoner for å tilbakestille passordet ditt. Hvis du ikke lenger har tilgang til e-postadressen som er knyttet til kontoen din, kan du kontakte systemadministratoren ved institusjonen for å endre den.

• Se e-posten din og følg instruksjonene for å tilbakestille passordet ditt.