Logg inn PIN-kode

Hvordan å finne din PIN-kode

Oppdatert over en uke siden

PIN-koden ble designet for å fjerne unødvendig styr rundt å konstant måtte skrive inn passord. Det er en 4-siffer kode som erstatter passord slik at du lett kan logge inn, eller bytte mellom brukere. Hvis du har glemt PIN-koden din så kan du følge disse stegene for å få en ny en:

Logg in på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

1. Klikk på ditt profilbilde i øverst høyre hjørne

2. Klikk på PIN/ kontoinstillinger alternativet fra menyen.

3. Klikk på den siste knappen, der vil du finne din eksisterende PIN-kode, eller du kan lage en ny PIN-kode ved å trykke på "Generer ny PIN-kode" knappen.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 08.25.21