Rapporter barnets status
Sjekk barnet ditt inn og ut av instituttet

Lær hvordan du kan sjekke barnet ditt inn og ut fra instituttet

L
Skrevet av Lily
Oppdatert over en uke siden

Du leverer barnet ditt om morgenen og lar de være i lærernes omsorg resten av dagen. Når du leverer barnet ditt så er det noen forskjellige muligheter for hvordan å sjekke de inn.

Når du bruker applikasjonen

For å sjekke barnet ditt inn og ut gjennom applikasjonen, følg disse stegene:

• Naviger deg til barnets profil ved å klikke på profilbildet deres

• Klikk på det den gule ikonet i nedre høyre hjørne av skjermen

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 08.35.11

• Velg Sjekk inn / Sjekk ut

Gjennom sjekk-inn applikasjonen

Hvis senteret har sjekk-inn applikasjonen installert så kan du sjekke barnet inn og ut ved å følge disse stegene:

• Hvis en PIN-kode kreves, skriv inn PIN-koden din

• Klikk på barnets profilbilde

• Hvis en henteperson kreves av instituttet, velg personen som er designert til henting

• Hvis en hentetid kreves av instituttet, velg hentetiden

• Velg sjekk inn

Hvis du sjekket barnet ut, simpelthen klikk på sjekk ut.