Rapporter barnets status
Rapporter at barnet ditt er på ferie

Hvordan å rapportere om at barnet ditt er på ferie

Når du bruker applikasjonen

For å rapportere feriedager for barnet ditt når du bruker applikasjonen, åpne appen og følg disse stegene:

Rapporter en ferie

• Klikk på profilbildet til barnet ditt for å gå til profilen deres.

• Klikk på den gule ikonet nederst på høyre side.

• Klikk på ferie ikonet.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 08.36.14
  • Velg start -og sluttdatoen for feriedagene du vil rapportere. Du kan også legge ved en kommentar.

• Klikk på send inn når du er ferdig.

Fjern en ferie

• Klikk på profilbildet til barnet ditt for å gå til profilen deres.

• Klikk på kalender ikonet.

• Finn den rapporterte ferien og klikk på flere alternativet (tre horsiontale prikker)

• Klikk på slett.

• En bekreftelsesmelding vil dukke opp. Klikk på Ja for å bekrefte handlingen din.

Når du bruker portalen

For å rapportere at barnet ditt er på ferie gjennom nettsiden, følg disse stegene:

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Rapporter en ferie

• Klikk på profilbildet til barnet ditt for å gå til profilen deres.

• På profilen deres, klikk på den oransje Ferie knappen.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 08.38.57
  • Et nytt vindu vil dukke opp.

• Velg en start -og sluttdato for feriedagen du vil rapportere. Du kan også legge ved en kommentar.

• Klikk på send inn når du er ferdig.

Fjern en ferie

• Klikk på profilbildet til barnet ditt for å gå til profilen deres.

• Klikk på kalender ikonet.

• Finn ferien i kalenderen og klikk på flere alternativer (tre horisontale prikker)

• Velg slett.

• En varselmelding vil dukke opp, klikk på Ja for å bekrefte handlingen din.