Rapporter barnets status
Rapporter at barnet ditt er syk

Hvordan å rapportere om at barnet ditt har en sykedag

Når du bruker applikasjonen

For å rapportere at barnet ditt er syk når du bruker applikasjonen, åpne appen og følg disse stegene:

Rapporter syk

• Klikk på profilbildet til barnet ditt for å gå til profilen deres.

• Klikk på den gule ikonet nederst på høyre side.

• Klikk på syk ikonet fra menyen.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 08.35.44

• Velg start -og sluttdatoen for sykedagene du vil rapportere. Du kan også legge ved en kommentar.

• Klikk på send inn når du er ferdig.

Fjern sykerapport

• Klikk på profilbildet til barnet ditt for å gå til profilen deres.

• Klikk på kalender ikonet.

• Finn sykedagene du vil fjerne og klikk på flere alternativet (tre horsiontale prikker)

• Klikk på slett, deretter på Ja for å bekrefte handlingen din.

Når du bruker portalen

For å rapportere at barnet ditt er syk gjennom nettsiden, følg disse stegene:

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord..

Rapporter et sykt barn

• Klikk på profilbildet til barnet ditt for å gå til profilen deres.

• På profilen deres, klikk på den røde syk knappen.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 08.39.22
  • Et nytt vindu vil dukke opp.

• Velg en start -og sluttdato for sykedagene du vil rapportere. Du kan også legge ved en kommentar.

• Klikk på send inn når du er ferdig.

Fjern en sykerapport

• Klikk på profilbildet til barnet ditt for å gå til profilen deres.

• Klikk på kalender ikonet.

• Finn sykedagen(e) i kalenderen og klikk på flere alternativer (tre horisontale prikker)

• Velg slett. En varselmelding vil dukke opp, klikk på Ja for å bekrefte handlingen din