Legg til en ny kontakt

Lær hvordan du kan legge til en ny nærkontakt til barnet

Når du bruker applikasjonen

• Åpne applikasjonen og klikk på det barnet ditt sitt profilbilde for å få tilgang til profilen deres.

• Klikk på kontakter, og klikk på + ikonet

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 08.44.45

• Legg til de nødvendige detaljene for kontakten du legger til.

• Hvis du vil at den nye kontakten skal ha tilgang til profilen, så ikke glem å velg Rollen (forelder*, familie*, henting*) og legg til en e-post adresse. Også, du kan velge forholdet som nærkontakten som du legger til har til barnet fra rullegardinlisten.

• Klikk på opprett knappen.

Når du bruker nettsiden

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Legg til ny kontakt

• Klikk på ditt barns profilbilde for å få tilgang til profilen deres.

• Klikk på kontakter, også klikker du på +ikonet

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 08.45.52
  • Legg til den nødendige informasjonen i feltene.

• Hvis du vil at en ny nærkontakt skal ha tilgang til profilen, ikke glem å velg rollen (Forelder*, Familie**, Henting***) og legg til e-post adresser. Du kan også velge relasjonen mellom kontakten og barnet du legger til fra rullegardinlisten.

• Klikk på Opprett knappen når du er ferdig.

*Forelder:
Kontakten som har foreldrerollen har tilgang til alt angående barnet. Han / hun kan se bilder, lese innlegg, motta private meldinger, motta og svare på invitasjoner. Denne rollen har også tilgang til barnets profil og kan redigere den.

** Familie:
Med familierollen har du lov til å hente barnet, samt se bilder og innlegg sendt til barnet. Dette anbefales for besteforeldre og andre familiemedlemmer.

*** Henting:
Med henterollen så er nærkontakten kun tillatt å hente barnet.