Se og rediger barnets profil
Legg til barnets henteinformasjon

Hvordan velger jeg hvem som skal plukke opp barnet mitt?

Oppdatert over en uke siden

Når du leverer barnet ditt så vil du være sikker på at barnehagen vet hvem som skal hente de; dette er veldig viktig for ditt barns sikkerhet.

Legg til hentetid

Hvis barnehagen krever at hentetiden blir lagt til når du sjekker inn barnet ditt, så vil ett nytt vindu dukke opp hvor du legger inn hvem som skal hente barnet ditt, og når du antar at dette kommer til å skje.

For å den som skal hente, følg disse stegene:

• Velg personen som skal plukke opp barnet

• Hvis noen som ikke er en nærkontakt kommer for å hente barnet, skriv navnet deres inn i "Noen andre?" feltet

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 08.45.16
    • Velg tiden barnet blir plukket opp.

• Velg Sjekk inn