Se barnas fræværsgraf

Lær hvordan du kan sjekke ut fraværet til ett barn gjennom en lett tilgjengelig graf

L
Skrevet av Lily
Oppdatert over en uke siden

Parent gir deg en graf som er enkel å forstå, og som omhandler barnas fravær. Enkelt hold følge med syke -og ferierapporter for for hvert barn ved å utføre de følgende stegene:

Gjennom applikasjonen

• Åpne applikasjonen og klikk på barnets profilbilde for å få tilgang til profilen deres

• Klikk på det siste ikon alternativet, også vil du finne fraværsgrafen.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 10.10.15

Gjennom nettsiden

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Gå til barnets profil

Klikk på barnets profilbilde for å få tilgang til hans/hennes profil, klikk deretter på profil alternativet, og bla nedover til du finner fraværsgrafen.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 10.12.02
  • Planlagte ferier, fridager, og sykedager vises alle på grafen.

• Hvis du holder musen din over grafen så vil nummeret med antall fravær vises per måned.