Se og rediger barnets profil
Se et barns daglige aktiviteter

Lær hvordan du kan finne barnets daglige aktiviteter

Oppdatert over en uke siden

Siden kalenderen inneholder alle instituttets- og romaktiviteter, så ble daglig aktivtet designet for å filtrere ut hvert enkelt barns daglige aktivteter. Dette gjør det nekelt å vite hva barnet har gjort gjennom dagen.

For å få tilgang til et barns daglige rapport, følg disse enkle stegene:

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Gå til barnets profil

Klikk på barnets profilbilde for å få tilgang til profilen deres, deretter klikker du på aktivitet. Nå kan du sjekke deres daglige aktiviteter.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 10.15.37

Rapporten vil vise barnets aktiviteter gjennom dagen. For eksempel så vil det vise inn -og utsjekker.