Se barnets nyhetsfeed

Lær hvordan du kan sjekke et barns nyhetsfeed

Oppdatert over en uke siden

Nyhetsfeeden på barnets profil er hvor du mottar sanntids varsler om aktiviteter, arrangementer, hendelser, invitasjoner, poster barnet er tagget i, videor tatt av barnet ditt, og mye mer. Du kan finne alle rapportene og statusene som barnet ditt har vært involvert i på denne siden. Du kan også finne videoer, dokumenter, og bilder som barnet er tagget i.

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Du vil ende opp på nyhetsfeeden automatisk. Hvis du har navigert deg vekk fra nyhetsfeeden, simpelthen klikk på nyhetsfeed ikonet for å komme tilbake.

Lik et innlegg

Du kan like poster på barnets ditt sin nyhetsfeed ved å klikke på liker ikonet under innlegget.

Kommenter på et innlegg

Hvis du bruker nettsiden, simpelthen skriv en kommentar og klikk på post knappen.

Hvis du bruker applikasjonen, klikk på kommentar under innlegget, skriv en kommentar, og klikk på den pilen.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 10.16.17

Se Hendelsesdetaljer

Hendelser og arrangementer vil dukke opp på barnets nyhetsfeed.

RSVP til arrangementer og feriedager

For å sende en "vennligst svar" anngående ett arrangement eller en ferie, bare klikk på vis og RSVP knappen, og fyll inn detaljene.

Se videoer

Se videoer lagt ut av barnehagen ved å klikke på Spill av knappen.