Se og rediger barnets profil
Se og redigeret barns helseinformasjon

Lær hvordan du kan se/redigere et barns helseinformasjon

Oppdatert over en uke siden

Den beste måten å forsikre seg om at barnet ditt er trygt er ved å holde hans/hennes informasjon oppdatert.
For å se/redigere ditt barns helseinformasjon, følg disse stegene:

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Gå til barnets profil

Klikk på barnet ditt sitt profilbilde for å få tilgang til profilen deres, deretter ser du på venstre side og klikker på om.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 10.17.14

Også klikker du på helseinformasjon for å sjekke og redigere helseinformasjonen.

Rediger helsedetaljer

For å redigere barnets helsedetaljer, klikk på rediger. Nå kan du redigere den følgende informasjonen:

• Forsikringsnummer: barnet ditt sitt forsikringsnummer.

• Allergier: legg til alle allergier som barnet ditt har.

• Tåler penicillin: klikk på knappen for å signalisere om barnet ditt tåler penicillin, og ikke ha den på hvis de har en intoleranse.

• Spesielle diettkrav: legg til informasjon som omhandler alle spesielle diettkrav som barnet behøver.

• Vaksinasjoner: legg inn barnets vaksine historikk eller generell informasjon.

• Spesielle merknader: legg til flere kommentarer som du tenker er viktige anngående barnets helse.

• Doktorens detaljer: legg til informasjonen til barnets doktor, inkluderer: navn, telefon, og adresse.

Når du er ferdig, klikk på lagre knappen.