Svar på arrangementer og tillatelser
Svar og endre svar på foreldretillatelser

Lær hvordan du kan svare og endre på eksisterende svar til foreldretillatelser

L
Skrevet av Lily
Oppdatert over en uke siden

Fra tid til annen kan barnehagen kreve din tillatelse til at barnet ditt kan delta i visse aktiviteter. Du kan gi eller nekte disse tillatelser ved å gjøre følgende.

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Gå til barnets profil

Klikk på profilbildet til barnet ditt for å gå til profilen deres, så klikker du på Om alternativet på venstre side. Deretter så klikker du på Tillatelser.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 10.20.30

Svar på tillatelser

Du kan finne alle svaralternativene under hver tillatelseforespørsel.

Hvis du vil gi ditt samtykke til forespørselen, klikk på Ja. Hvis du ikke ønsker å akseptere tillatelsen du blir spurt om, klikk på Nei.

Merknad: du kan endre på svaret ditt når som helst du skulle ønske.