Svar på arrangementer og tillatelser
Svar og rediger svar til et arrangement

Hvordan svarer jeg på et arrangement?

Oppdatert over en uke siden

Gå igjennom disse stegene for å se hvordan du kan svare på et arrangement opprettet av instituttet.

Når du bruker applikasjonen

Når du åpner applikasjonen så er Nyhetsfeeden standardsiden. Bla nedover til du finner det aktuelle arrangementet, og klikk på Vis og RSVP knappen. Du kan også se arrangementet gjennom dine notifikasjoner og Kalender.

Svar på en hendelse

• Hvis du ikke har respondert til en hendelse, klikk på rediger ikonet, og svar.

• Velg sjekkmerket ikonet hvis barnet deltar og X hvis barnet ikke skal delta.

• Hvis barnet deltar, velg antallet voksne og/eller barn som skal delta på arrangementet ved å klikke på delta knappen.

• Hvis ingen skal delta på arrangementet, klikk på ikke delta knappen.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 10.31.17

• Klikk på send inn knappen når du er ferdig.

Rediger respons til et arrangement

• Hvis du vil rediger ditt eksisterende svar på et arrangement, klikk på rediger ikonet.

• Rediger responsen, eller antallet mennesker som skal delta.

• Klikk på send inn knappen når du er ferdig.

Når du bruker nettsiden

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Finn arrangementet

Du kan få tilgang til arrangementet på en av de følgende måtene:

1. Finn arrangementet på nyhetsfeeden og klikk på Vis og RSVP knappen.

2. Gå til kalender alternativet, finn, og klikk på det aktuelle arrangementet.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 10.31.51

Svar på et arrangement

• Du vil lande på arrangement siden.

• Hvis du ikke har svart på arrangementet klikk på svar knappen. Hvis du allerede har svart og ønsker å endre svaret ditt, klikk på rediger svar knappen. I begge tilfeller vil du bli henvist til arrangementets svarside.

• Velg antallet voksne som skal delta hvis det er mulighet.

• Velg antallet barn som skal delta hvis det er mulighet.

• Velg deltar hvis du allerede har valgt et antall mennesker som skal delta. Hvis ikke så kan du klikke på deltar ikke knappen.