Zoom Integrering

Planlegg møter med Zoom direkte fra din Parent konto

Oppdatert over en uke siden

Zoom er en videokonferanse applikasjon som legger til rette for møter over nettet. Du kan nå koble din Zoom bruker til Parent bruker og planlegge møter for å holde deg i kontakt med barna i instituttet.

Merknad: du må ha en Zoom bruker for å kunne bruke denne funksjonen.

Koble til Zoom Bruker

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Velg en institusjon

Klikk på navnet til institusjonen hvor du planlegge ett møte.

Klikk på verktøy

Klikk på verktøy ikonet og velg vis knappen under integrasjoner ikonet.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 10.39.32

Velg Zoom Integrasjon

Velg Zoom integrasjon alternativet, så velger du logg på zoom knappen.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 10.40.14

Du vil bli henvist til Zoom sin logg inn side hvor du må legge til din logg inn informasjon. Dine Parent og Zoom møter blir nå koblet sammen, og du kan starte å legge til møter.

Merknad: for å opprette en hendelse så kan du navigere tilbake til Parent sin Zoom integrasjonside og klikke på Opprett en hendelse med Zoom knappen.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 10.42.09

Opprett et Zoom møte

For å opprette en hendelse med et Zoom møte, følg disse stegene:

• Klikk på Kalender ikonet.

• Klikk på opprett arrangement knappen.

• Legg til alle arrangementdetaljene.

• Klikk på Gjør det til et Zoom møte knappen.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 10.43.27

Lagre hendelsen, da blir det lagret til Parent kalenderen. Når det er tid for arrangementet, naviger deg til kalenderen og klikk på Bli med i zoom møte.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 10.43.02

Merknad: hendelsen vil også bli vist på nyhetsfeeden sammen med et alternativ å ta del i møte.

Fjern Zoom bruker

For å fjerne Zoom brukeren fra Parent, følg disse stegene:

1. Klikk på Verktøy ikonet.

2. Klikk på Vis knappen under Integrasjon ikonet.

3. Klikk på Zoom integrasjonen

4. Klikk på Logg ut knappen.