Opprett en ukeplan

Lær hvordan du kan opprette en ukeplan

Oppdatert over en uke siden

Ukeplanen lar deg planlegge uken eller ukene fremover, og den kan også opprettes for hele institusjonen, spesifikke klasser eller til og med personer.

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Velg en institusjon

Klikk på navnet til institusjonen hvor du vil opprette en ukeplan.

Gå til kalender

Klikk på ukeplan

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 10.45.14

Du blir så tatt til en ny side hvor du må legge til mer informasjon om ukeplanen.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 10.46.17

Mottakere: Legg til mottakere som du vil dele ukeplanen med.

Dato: Startspunktet for ukeplanen

Starttid: Hvilken tid på dagen starter ukeplanen.

Sluttid: Når blir arrangementet i ukeplanen avsluttet.

Tittel: Legg til overskriften til ukeplanen

Beskrivelse: Her kan du legge til flere detaljer/beskrivelser om ukeplanen.

Påminnelse en dag før: Du kan legge til en påminnelse en dag før ukeplanen begynner ved å klikke på knappen.

Når du er ferdig kan du klikke på Lagre.