Instituttadministrasjon
Rediger en aktvitet i ukeplanen

Hvordan å redigere en aktivitet i ukeplanen

Oppdatert over en uke siden

Noen ganger så går ikke en aktivitet som planlagt, og det dukker opp ett behov for å endre aktiviteten du allerede har lagt til ukeplanen.

Her er hvordan du kan redigere en aktivitet.

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Gå til kalendersiden

• Klikk på Kalender ikonet, da blir du tatt til kalendersiden.

• Klikk på aktiviteten som du vil redigere, da vil ett nytt vindu dukke opp som på bildet under.

• Klikk på flere alternativer (tre horisontale prikker) så klikker du på rediger.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 10.47.55

Aktiviteten vil da dukke opp, og alle felter er klare til å redigeres.

Nå kan du redigere den informasjonen du ønsker, og fullføre ved å klikke på Lagre.