Rediger ett arrangement

Denne artikkelen vil vise deg hvor enkelt det er å rediger ett arrangement

L
Skrevet av Lily
Oppdatert over en uke siden

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Velg en institusjon

Klikk på navnet til institusjonen hvor du vil opprette/legge til en ny nærkontakt.

Klikk på kalender

Fra kalendersiden så vil du finne en rullegardinmeny på venstre side.

• Klikk på Min Kalender for å se dine arrangementer.

• Finn arrangementet som du vil redigere og klikk på det. Du vil så bli henvist til arrangementets side.

• Klikk på rediger

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 11.27.29

Her blir du henvist til arrangementets side.

Nå kan du redigere arrangementets informasjon også klikke på Lagre.

Merknad: en varselmelding vil dukke opp hvis endringene blir gjort til dato og tid. Klikk på Ja hvis du vil beholde endringene. Alle arrangement reservasjonresponser bli nullstilt.