Opprett, Rediger, og Slett Feriedager

Lær hvordan å opprette, redigere, og slette feriedager

Oppdatert over en uke siden

Glem telefonsamtaler, SMSer, og e-poster! Parent gjør deg i stand til å informere barnas foreldre samt personale om kommende feriedager.

Denne funksjonen lar deg vite hvor mange barn som kommer i løpet av de planlagte feriedagene som du kan planlegge hvor mange ansatte du trenger.

Få Tilgang Til Virksomhetens Profil

Logg inn på din Parent konto og velg instituttet som du vil opprette en feriedag for. Hvis du bare har ett institutt så kan du hoppe over dette steget.

Gå til Tilbakemelding på Ferie

Klikk på Verktøy ikonet også klikk på Vis knappen under Tilbakemelding på ferie.

Legg til feriedager

For å legge til feriedager følg disse stegene:

• Klikk på +Opprett.

• Ett nytt vindu vil dukke opp.

Fyll inn de nødvendige feltene:

• Tittel: ferie tilbakemeldingtittel

• Mottakere: velg hvem som vil motta og respondere til ferien.

• Start: startdatoen for ferien.

• Slutt: sluttdato for ferien.

• Svarfrist for mottakere: den siste dagen mottakerne kan svare.

• Klikk på Lagre knappen og de valgte mottakere vil få en beskjed om den kommende ferien.

Rediger en ferie

For å redigere en ferie så kan du følge disse stegene:

• Klikk på alternativ menyen (3 prikker itl høyre) så klikker du på rediger.

Nå kan du redigere feriedagene. Når du er ferdig, klikk på Lagre knappen.

Slett en ferie

• Klikk på alternativ menyen (3 prikker itl høyre) så klikker du på slett.

En varselmelding kommer til å dukke opp, klikk Ja for å slette feriedagen.

Se Ferietilbakemeldinger

Klikk på feriedagen du vil se svarene på og pop up med detaljene vil dukke opp.

Klikk på se alle svar knappen for å se listen over hvem som har svart og ikke.