Matplan

Lær hvordan å legge til i matplanen din

Oppdatert over en uke siden

Glem å måtte legge til matplanen manuelt, nå kan du legge til hele ukesplanen med bare noen få enkle steg!

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Velg en instutisjon

• Klikk på Verktøy

• Klikk på Vis under Matplan

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 12.14.34

Først, legg til måltider

• Klikk på måltider, ett nytt vindu vil dukke opp hvor du kan legge til måltid.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 12.15.06

• Klikk på + Legg til måltid, velg navnet på måltidet.

• Du kan velge å gjøre dette til ett daglig måltid ved å trykke på knappen ved siden av navnet du angir.

• Klikk så på Lagre. Måltidet blir da lagret til matplanens måltidliste.

Deretter lager du en matplan

• Klikk på +Opprett matplan

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 12.15.46
  • Velg en dato fra kalenderen.

• Klikk på +Legg til element, og ett nytt vindu vil dukke opp.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 12.16.07

Velg hva du vil legge til i hvert måltid, og bekreft ved å klikke på Legg til.
Du kan også legge til noe nytt ved å bare skrive det inn direkte, for så å trykk på Legg til.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 12.17.56