Flytte et barn mellom grener

Hvordan å flytte et barn mellom forskjellige grener

Oppdatert over en uke siden

Å ha ett flertall grener (avdelinger/grupper) kan være vanskelig å håndtere, og du burde ikke trenge å bry deg om å flytte barnet mellom grenene eller hva som skjer med dataen deres. Gjennom funksjonen for å bytte barn er det bare noen få klikk for at barnet og all informasjonen blir flyttet.

For å flytte ett barn fra en gren til en annen, følg disse stegene:

Gå til barnets profil

Velg ett barn i rommet og en meny vil dukke opp, klikk på profil.

Flytt barn

• Klikk på om alternativet

• Klikk på registreringsinfo alternativet

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 12.22.42
  • Klikk på Rediger

• Klikk på innstillingene om å flytte barnet fra rullegardinmenyen.

• Velg avdelingen/gruppen barnet blir byttet til.

• Klikk på Lagre knappen.

Merknad: barnet vil bli fjernet fra det nåværende instituttet.