Bytt ett barn fra en avdeling til en annen

Lær hvordan du kan plassere barn i en annen avdeling

Velg en institusjon

Klikk på navnet til institusjonen som barnet du vil flytte er i.

Du vil så bli tatt til Kontrollpanelet til den utvalgte institusjonen.

Velg En Avdeling

Velg rommet som barnet er i fra listen over avdelinger og grupper under kontrollpanet ditt.

Bytt Avdeling

• Velg ett eller flere barn ved å klikke på profilbildet deres også klikk bytt ikonet fra menyen.

• Velg avdelingen som du vil bytte barnet til.

• Klikk på send inn knappen

• Klikk på avdelingen som du vil flytte barnet til fra listen over forskjellige rom, også klikker du på Send inn.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 12.23.58

Merknad: du kan også bytte avdelinger og grupper gjennom Barn under Instillinger fra en administratorbruker.