Barns oppmøte
Rapporter ett sykt barn

Hvordan å melde ifra att et barn i avdelingen din er syk og blir hjemmeværende

L
Skrevet av Lily
Oppdatert over en uke siden

Barn kan bli syke og trenger ett par dager for å hvile. Hold kontroll på oppmøte ved å rapportere at ett barn er syk og blir hjemme.

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Klikk på kontrollpanelet

• Klikk på rommet med barnet med profilen du vil legge til en sykmelding.

• Velg en eller flere barneprofiler ved å klikke på profilbildet deres.

• Klikk på status, og trykk deretter på syk

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 12.31.09
  • Velg start -og sluttdato for sykedagene som du vil rapportere. Du kan også legge ved en kommentar.

• Også, hvis du vil legge ved en spesiell kommentar så kan du bare legge til en kommentar i boksen under.

• Klikk på send inn når du er ferdig.

Gjennom barnets profil

• Velg ett barn ved å klikke på bildet deres, også klikke på profil ikonet fra menyen. Å velge mer enn ett barn vil dimme profil ikonet deres.

• På barnets profilside klikk på rapporter syk knappen.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 12.32.55
  • Ett nytt vindu vil dukke opp.

• Velg start -og sluttdato for sykedagene som du vil rapportere. Du kan også legge ved en kommentar.

• Klikk på send inn når du er ferdig.