Barns oppmøte
Rapporter feriedager for barn

Denne artikkelen vil lære deg hvordan å legge til feriedager til ett eller flere barn

L
Skrevet av Lily
Oppdatert over en uke siden

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Klikk på Kontrollpanelet

• Klikk på rommet som har barnet du vil legge til en ferierapport om.

• Velg barnets profil.

• Klikk på status, så klikker du på ferie.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 12.31.57
  • Ett nytt vindu med det utvalgte barnet/barna vil dukke opp.

Velg start- og sluttdato for feriedagene du vil rapportere. Du kan også legge til en merknad. Klikk på send inn når du er ferdig.

Gjennom barnets profil

• Velg ett barn ved å klikke på bildene og deretter klikke på profilikonet fra menyen. Hvis du velger mer enn ett barn, reduseres profilikonet.

• På barnets pofilside, klikk på Aktivitet alternativet, klikk deretter på Ferie.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 12.33.13
  • Et nytt vindu vil dukke opp.

• Velg start og sluttdato for feriedagene som du vil rapportere. Du kan også legge til en merknad.

Klikk på send inn når du er ferdig.