Statusrapportering
Rapporter ett barns humør

Denne artikkelen vil lære deg hvordan du kan melde ifra om ett eller flere barns daglige humør

L
Skrevet av Lily
Oppdatert over en uke siden

Barn kan ha forskjellig humør i løpet av en dag, og du kan enkelt rapportere hvilke med disse enkle stegene.

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Klikk på kontrollpanelet

• Klikk på rommet med barnet med den profilen du vil legge til en humørrapport.

• Velg en eller flere barneprofiler ved å klikke på profilbildet deres.

• Klikk på status, og trykk deretter på humør.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 12.52.36
  • Ett nytt vindu vil dukke opp med de valgte barna.

• Velg humøret som du vil rapportere ved å klikke på sirkelen under en av disse alternativene: Glad, Fornøyd, Irritabel, Søvnig.