Statusrapportering
Rapporter en måltidstatus for ett barn

Lær hvordan du kan rapportere om hva ett barn spiste under ett måltid

L
Skrevet av Lily
Oppdatert over en uke siden

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Klikk på kontrollpanel

• Klikk på rommet med barnet som du vil legge til en matplanrapport på profilen deres.

• Velg barnets profil, eller flere barn, ved å klikke på deres profilbilde.

• Klikk på status, også klikker du på måltid.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 12.50.16
  • Klikk så på måltid ikonet fra menyen. Ett nytt vindu vil dukke opp med det utvalgte barnet/barna.

• Velg fra feltet hvilket måltid du vil rapportere om.

• Velg barnets konsumering ved å velge en av alternativene: Ingen, Litt, Halv, Mesteparten, Alle, Alt++

• Du kan også klikke på velg alle for å rapportere den samme konsumeringen for alle barna du valgte

• Klikk på lagre knappen når du er ferdig.

• Ett lite måltidsikon vil dukke opp med barnets profilbilde.

Hvis du vil legge til flere detaljer til barnets måltid, klikk på rediger knappen.

• Velg hva barnet spiste fra listen

• Du kan også legge til ny mat til barnas måltid.

• Du kan også slette mat fra listen ved å klikke på X ved siden av maten du vi fjerne.

Hvis du vil slette en ting fra måltidlisten permanent så kan du trykke på slett knappen ved siden av maten på listen.