Statusrapportering
Rapporter søvn-statusen til ett barn

Lær hvordan du kan rapportere når ett barn sovner og våkner.

L
Skrevet av Lily
Oppdatert over en uke siden

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Klikk på kontrollpanel

• Klikk på rommet med barnet som du vil legge til en søvnrapport for.

• Velg ett eller flere barn ved å klikke på deres profilbilde.

• Klikk på status, også klikker du på søvn.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 12.50.40
  • Ett nytt vindu med det valgte barnet vil dukke opp, søvn alternativet, og våknet alternativet.

• For å rapportere når et barn tok en blund, velg Søvn.

• Klikk på Velg alt knappen, legg så til datoen og tiden.

• Du kan legge til en kommentar hvis du ønsker

Klikk på Send inn, og statusen blir rapportert.

Merknad: Hvis du skal rapportere tiden til flere barn samtidig, så kan du alltid klikke på velg alle.

Våkne rapport

• Klikk på kontrollpanelet

• Velg rommet der du vil rapportere en våkne rapport til ett eller flere av barna.

• Velg profilen(e).

• Klikk på status, klikk så på våkne.

Velg hvor lenge de tok en blund, klikk på rediger knappen hvis du vil legge til ett mer spesifikt tidsrom, eller eventuelt legge til en kommentar.

Også klikker du på send inn når du er ferdig.