Statusrapportering
Rapporter et toalettbesøk - bleieskift

Lær hvordan du kan rapportere toalettbesøk og bleieskift gjennom kontrollpanelet

L
Skrevet av Lily
Oppdatert over en uke siden

Som en av personale kan du enkelt rapportere ett barns toalettvaner ved å følge disse stegene:

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Klikk på Kontrollpanelet

• Klikk på rommet som har det barnet du vil legge til et toalettbesøk til profilen deres

• Velg profilen(e) til barnet/barna ved å klikke på profilene deres.

• Klikk på Status, klikk deretter på Toalett.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 12.49.47
  • Ett nytt vindu med det utvalgte barnet/barna vil dukke opp med ett bleie skift alternativ, og ett toalettbesøk alternativ.

• Velg bleieskift for å rapportere ett skift, eller toalettbesøk for å rapportere ett toalettbesøk.

• Velg typen toalettbesøk eller bleieskift for hvert valgte barn ved å klikke på haken.

• Valgalternativene er Tørr, Våt, og Avføring for Toalettbesøk.

Klikk på send inn og statusen blir rapportert.