Legg til og rediger registreringsinformasjon

Lær hvordan du kan håndtere barnas registreringsinformasjon

Velg en institusjon

Klikk på navnet til institusjonen hvor du vil legge til eller redigere barnets registreringsinformasjon.

Velg instillinger

Klikk på Vis under Barn.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 12.25.13

Klikk på barneprofilen hvor du vil legge til og/eller redigere profilinformasjonen.

Trykk på Om-fanen, Registreringsinformasjon, og deretter Rediger.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 12.22.42

Instillinger:Du kan legge til hvilket institutt barnet skal bli tildelt.

Registreringsdato: Du kan legge til/redigere barnets registreringsdato.

Siste dato: Du kan legge til barnets siste dato hvis du vil ta barnet ut på en spesifik dag, eller så kan du la det stå blankt og sette den siste datoen på ett senere tidspunkt.

Gruppe: Du kan legge barnet til i hvilken som helst gruppe.

Når du er ferdig kan du klikke på Lagre.