Legg til/rediger barnas helseinformasjon

Lær hvordan du kan legge til/redigere barnas helseinformasjon i Parent

L
Skrevet av Lily
Oppdatert over en uke siden

Du kan se alle detaljer relatert til et barns helse ved å følge disse trinnene:

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Velg en institusjon

Klikk på navnet til institusjonen hvor du vil legge til/redigere ett barns helseinformasjon.

Velg en avdeling

Velg rommet barnet er i fra listen over rom som er oppført i Kontrollpanelet ditt.

Gå til barnets profil

Velg et barn fra listen over barn i rommet, så vises en meny, klikk på profil

ELLER

Velg instillinger

Klikk på Vis under Barn.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 12.25.13

Skriv inn barnets navn i søkefeltet, og klikk deretter på profilen.

Klikk på Om-fanen, Helseinformasjon, og deretter Rediger

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 10.17.14
  • Forsikringsnummer: Add the child insurance number.

• Allergier: Legg til allergiene som barnet har.

• Tåler penicillin: Velg ja eller nei på om barnet tåler penicillin eller ikke.

• Spesielle dietthensyn: Legg til eventuelle spesielle merknader til diett i barneprofilen.

• Vaksinasjoner: Legg til vaksinene som barnet har motatt

• Doktordetaljer: Legg til barnets doktors informasjon, inkludert navn, telefonnummer, og adresse.

• Spesielle helsemerknader: Du kan legge til spesielle helsemerknader om barnets helse.

Når du er ferdig kan du klikke på Lagre.