Legg til en ny nærkontakt

Lær hvordan du kan opprette/legge til en ny nærkontakt for ett barn

L
Skrevet av Lily
Oppdatert over en uke siden

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Velg en institusjon

Klikk på navnet til institusjonen hvor du vil opprette/legge til en ny nærkontakt.

Velg instillinger

Klikk på Vis under Barn.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 12.25.13
  • Klikk på profilen til barnet som du vil legge til en ny nærkontakt.

• Klikk på kontakter alternativet, også klikker du på +.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 08.45.52
  • Fyll inn den nødvendige kontaktinformasjonen, også klikker du på Lagre knappen når du er ferdig.

Navn: Legg til navnet på kontakten.

Relasjon: Du kan legge til relasjonen til kontakten.

Telefonnummer: Legg til telefonnummeret til kontakten.

E-post: Legg til e-posten til kontakten.

Rolle: Du kan velge kontaktrollen, enten h*n er forelder, familie, bare skal hente. Ellers så kan du velge å ikke gi de en rolle ved å velge ingen tilgang.

Merknad: Ikke glem å velg gi tilgang for kontakter som kan ha tilgang til barnets profil. Når alternativet er på så burde du velge en rolle: Forelder*, Familie**, Henting***.

*Forelder:

Kontakten som har foreldrerollen har tilgang til alt angående barnet. H*n kan se bilder, lese innlegg, motta private meldinger, motta invitasjoner og oversiktsprofilen til barnet.

** Family:
Med familierollen har du lov til å hente barnet, samt se bilder og innlegg sendt til barnet. Dette anbefales for besteforeldre og andre familiemedlemmer.

*** Henting:
Med henterollen har du bare lov til å hente barnet.