Rediger detaljer og roller for nærkontakter

Lær hvordan å redigere informasjonen til barnas nærkontakter

L
Skrevet av Lily
Oppdatert over en uke siden

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Velg en institusjon

Klikk på navnet til institusjonen hvor du vil redigere informasjon og/eller rolle for et barns kontaktperson.

Velg instillinger

Klikk på Vis under Barn.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 12.25.13

For å redigere kontaktdetaljer

• Klikk på barnet du vil legge til en ny kontakt i barneprofilinformasjonen.

• Trykk på kontakter alternativet, og deretter på de tre prikkene ved siden av kontakten som du vil redigere detaljene til.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 08.45.52

For å redigere kontaktrolle.

• Klikk på rolleikonet under kontaktprofilen.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 13.30.49
  • Et nytt popup-vindu vises med rollene som er tilgjengelige for redigering.

• Velg den ønskede rollen du vil gi foreldrene.

• Klikk så på lagre.

Også er du ferdig.