Hvordan slette ett barns nærkontakt?

Lær hvordan du kan slette kontaktpersonen til fra barnas profiler

L
Skrevet av Lily
Oppdatert over en uke siden

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Velg en institusjon

Klikk på navnet til institusjonen hvor du vil slette ett barns nærkontakt.

Velg instillinger

Klikk på Vis under Barn.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 12.25.13
  • Klikk på barnet du vil legge til en ny kontakt i barneprofilinformasjonen.

• Trykk på Kontakter alternativet, og trykk deretter på de tre prikkene ved siden av kontaktnavnet du vil slette.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 13.31.43
  • Klikk så på Slett

• Ett nytt vindu vil dukke opp hvor du blir bedt om å bekrefte handlingen. Klikk Ja.