Se barnas henteinformasjon

Hvordan å se barnets henteinformasjon

Oppdatert over en uke siden

Foreldre kan tildele noen rollen å kunne hente et barn siden det er mulig for et barn å bli plukket opp av andre enn foreldrene.

For å se informasjonen om hvem som kan plukke opp barn på en gitt dag så kan du følge disse stegene:

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Velg et rom

Velg rommet som barnet er i fra listen over avdelinger/grupper under Kontrollpanelet..

Gå til barnets profil

Velg barnet fra listen over barn i rommet og en meny vil dukke opp, klikk på profil.

Du vil være i stand til å se hvem som plukket opp barnet under Aktivitet.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 13.34.06

Merknad: denne informasjonen er også tilgjengelig gjennom Kontrollpanelet og dukker under barnets profilbilde i rommet de er plassert i.