Se barnas mediasider

Lær hvordan du kan finne mediasiden til barna der videoer og bilder blir lagret

L
Skrevet av Lily
Oppdatert over en uke siden

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Velg en institusjon

Klikk på navnet til institusjonen hvor du vil se et barns mediaside.

Velg instillinger

Klikk på Vis under Barn. Klikk på profilen til barnet som du vil se media siden til.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 12.25.13
  • Klikk på Media alternativet på venstre side.

Nå kan du se barnas profildetaljer. Bla nedover for å se alt mediamateriale som er lagt til på deres side.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 13.36.09

og Voila!

Merknad: Alle dokumenter og videoer som blir delt av instituttet gjennom nyhetsfeeden vil automatisk bli lagt til i barnets galleri. Bilder vil bare være synlig i galleriet når barnet er tagget.