Hvordan fjerne rollen til en i personalet

I denne artikkelen lærer du hvordan du kan enten endre eller fjerne rollen til en av personalet

L
Skrevet av Lily
Oppdatert over en uke siden

For å fjerne rollen til en i personalet, følg disse stegene:

Logg inn på din Parent konto

Logg inn på Parent kontoen din med brukernavn og passord.

Klikk på Instillinger

Trykk på Vis under Personalet

Skærmbillede 2022-05-10 kl. 12.05.26
  • Klikk på flere alternativer knappen (3 vertikale prikker) helt til høyre for navnet til den aktuelle ansatte. Deretter trykker du på endre rolle alternativet.

Skærmbillede 2022-05-10 kl. 12.06.01
  • Ett vindu vil dukke opp med den ansattes informasjon sammen med de forskjellige rollene de kan bli indelt i.

Endre rollen til det som paser best, og hvis du vil fjerne alt av den aktuelle personens tilgang så trykker du på "ingen adgang" også på Lagre knappen.