Rediger en rolle

Lær hvordan du kan redigere en rolle, og hvordan å rediger tillatelsene til hver enkelt rolle

L
Skrevet av Lily
Oppdatert over en uke siden

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Klikk på Instillinger

Klikk på Vis ved siden av Roller

Skærmbillede 2022-05-10 kl. 12.00.33
  • Velg den rollen du ønsker å redigere fra rullegardinlisten.

Skærmbillede 2022-05-10 kl. 12.02.09
  • Hvis du kun til endre navnet på rollen, klikk på navnet, også på haken til høyre for rollenavnet.

Skærmbillede 2022-05-10 kl. 12.02.55

Velg Rollefunksjoner

For å gi spesifike rollefunksjoner, følg disse stegene:

• Velg haken ved siden av den type funksjonen du har lyst til å tildele rollen. Haken blir blå når funksjonen er aktiv.

Klikk så på Lagre.

Merknad: For å kansellere alle endringene gjort til rollen, klikk på X øverst til høyre på rollenavnet.

Se Hvilken Rolle Brukerne Har

For å se hvilke brukere som er tildelt hvilken rolle, klikk på nummeret ved siden av rollenavnet. Ett nytt vindu vil dukke opp som viser hvilket antall brukere som tilhører hvilke roller.

Eksempelet under viser at det er 14 brukere som tilhører rollen som heter "Staff Member" (medarbeider).

Klikk på nummeret og ett nytt vindu med alle brukerne som tilhører rollen vil dukke opp.