Lag en rolle

Her lærer du hvordan du kan skape nye roller på tvers av institusjonen

L
Skrevet av Lily
Oppdatert over en uke siden

Vi hos Parent designet Roller funksjonen for å gi deg full kontroll over hvem som har hvor mye tilgang til brukerne. Kun administratoren i selskapet, for eksempel, eieren av institusjonen/barnehagen, kan lage, redigere, og tildele nye roller. Rollene kan bli tildelt på kryss og tvers av hele selskapet, eller for mindre involverte brukere med en spesifik funksjon (som foreldre). La meg hvis deg hvordan!

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Klikk på Instillinger

trykk på Vis ved siden av Roller, som markert på bildet under.

Skærmbillede 2022-05-10 kl. 12.00.33

Rollersiden er en tabell som gruperer basert på hvilken tilgang hver enkelt rolle har. For eksempel, Grunnleggende kategorien lar administratoren gi tilgang til grunnleggende informasjon om barn og ansatte til spesifike roller. Resten av kolonnene er for forskjellige roller lagd av administratoren, samt tilgangen som de har blitt tildelt.

• Klikk på Oprett Rolle

• Skriv inn det ønskede navnet på rollen

Skærmbillede 2022-05-10 kl. 12.01.08
  • Klikk deretter på Lagre

Den nye kolonnen vil dukke opp med navnet til den nye rollen.

The new role will not have any granted permissions. Please read the Edit Role section to learn how to grant permissions.

Den nye rollen vil ikke være inkludere allerede eksisterende tillatelser. Vær snill og les Rediger Roller seksjonen for å lære hvordan å tildele tillatelser

Merknad: Du kan tildele de samme type tillatelsene til lærere som du gjør til regnskapsførere, du må bare gi de den samme rollen. Les denne artikkelen for å lære hvordan å redigere rollene til de ansatte.