Personalets Arbeidstimer

Lær hvordan du kan sjekke personalets arbeidstimer

Oppdatert over en uke siden

Bruk mindre tid på ta opp , spore og prosessere arbeidstimer for dine ansatte

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Velg en institusjon

Klikk på navnet til institusjonen hvor du vil sjekke personalets arbeidstider.

Du vil bli henvist til Kontrollpanelet til den utvalgte institusjonen. Hvis du bare har én institusjon så vil du bli tatt til Kontrollpanelet automatisk.

Gå til personalets arbeidstider

Klikk på Verktøy ikonet og klikk på Vis knappen under Arbeidstimer.

Skærmbillede 2022-05-10 kl. 12.07.59

Last Ned Oppmøterapport

For å laste ned oppmøterapporten i CSV format, følg disse stegene:

1. Klikk på Last ned knappen.

2. Velg CSV.

3. Velg datoene du vil ha inkludert i rapporten.

4. Hvis du vil at rapporten skal inkludere mere detaljer slik som bruker IDs, velg sjekkmerket ved siden av Detaljert CSV.

5. Klikk på Eksporter knappen.

CSV filen vil bli lastet ned til din enhet og du kan åpne den og se dataen når som helst.

Rediger Oppmøterapport

For å redigere en oppmøterapport, følg disse stegene:

1. Utvid oppmøterapporten og finn den oppmøterapporten som du vil redigere.

2. Klikk på oppmøterapporten som du vil redigere.

3. Ett nytt vindu vil dukke opp, klikk på Rediger knappen.

4. Rediger sjekk inn/sjekk ut tidene.

5. Klikk på Lagre.

Hint: Du kan legge til flere sjekk inn/sjekk ut tidene ved å klikke på Legg til sjekk inn/ ut knappen.