Sjekk personale inn og ut av instituttet

Lær hvordan du kan sjekke personale inn og ut av instituttet

L
Skrevet av Lily
Oppdatert over en uke siden

Using the Check In Application

Hvis du bruk Sjekk inn funksjonen fra ditt nettbrett, følg disse stegene:

• Velg Ansatt ikonet.

• Velg den ansatte som sjekker inn eller ut av institusjonen.

• Velg klassen som den ansatte er sjekket inn i.

• Velg tiden den ansatte er forventet å sjekke ut.

• Klikk på Sjekk Inn knappen.

Merknad: følg de samme stegene for å sjekke ut personale. Sjekk Inn knappen vil bli byttet ut med en Sjekk Ut knapp.

Når Du Bruker Parent Applikasjonen

Når du bruker Parent applikasjonen i hvilken som helst av rommene dine, følg disse stegene:

Velg ett rom

• Velg rommet som den ansatte er sjekket inn i.

• Velg en eller flere ansatte ved å klikke på profilbildet deres, også klikker du på status ikonet fra menyen.

• Klikk på Sjekk inn eller Sjekk ut ikonet.

Når du bruker nettsiden

Logg inn på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Velg ett rom

• Velg rommet som den ansatte er sjekket inn i.

• Velg en eller flere ansatte ved å klikke på profilbildet deres, også klikker du på status ikonet fra menyen.

• Klikk Sjekk inn eller Sjekk ut ikonet.