1. Hjem
  2. Start med Parent

Anbefalte enheter

Bruk Parent med våre anbefalte enheter, og med oppfylte minimumskrav for å kunne kjøre appen

Parent's Child Care Management app er tilgjengelig på Android, iOS, i nettleseren, og kan lastes ned på nettbrett, eller mobil, både for personale og for foreldrene.

iOS Enheter

For å bruke Parent appen må du ha en enhet som oppfyller de følgende minimumskravene:

• iOS versjon 10 eller høyere

Merknad: for å bruke Parent appen, og sjekk-in funksjonen så må du ha en iPad med de samme minimumskravene.

Last ned Parent appen fra Apple Store.
Last ned Parent sjekk-in appen fra Apple Store.

Android Enheter

Mobiltelefoner:

For å bruke Parent appen må du ha en enhet som oppfyller de følgende minimumskravene:

• Android versjon 7.0 eller høyere

• 4 GB RAM

Nettbrett:

For å bruke Parent sjekk-in appen må du ha ett nettbrett som oppfyller de følgende minimumskravene:

• Android versjon 7.0 eller høyere

• 4 GB RAM

• 8-tommer eller 10-tommer skjermstørrelse

Notat: Parent sjekk-in appen krever ett nettbrettet for å fungere, og kan ikke bli lastet ned på mobiltelefoner.

Last ned Parent appen fra Google Play.
Last ned Parent sjekk-in appen fra Google Play.

Nettleser anbefalinger

Vi anbefaler å bruke den nyeste versjonen av Google Chrome til å bruke Parent sin nettportal. Parent støtter ikke Edge.

Du kan nå Parent sin nettportal her.

Du kan laste ned oversikten over de anbefalte enhetene på PDF her.