1. Hjem
  2. Start med Parent

Bulk-importer data om Barna og Personalet

Lær hvordan du enkelt kan importere all data om barna og personalet

Hvis du er del av en stor barnehage så er den raskeste måten å legge til barn og personalet i appen ved å bruke vår bulk-import funksjon. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut informasjonen i regnearket, og send det til oss på contact@parent.eu.

Merknad: Denne tjenesten er bare tilgjengelig for våre premium kunder, og kan ta mellom 1-2 virkedager å prossesere.

Barne Data

Først, last ned "children data spreadsheet" og fyll ut informasjonen. Klikk på knappen under for å laste ned regneraket:

Merknad: Vær snill å behold overskriftene og ikke endre noe på formatet.

Her er informasjonen du kan legge til:

1. Barnets fulle navn*: Dette er barnets fornavn og etternavn sammen. Dette blir navnet som blir knyttet til barnet i systemet.

2. Barnets avdelingsnavn*: Dette er avdelingen barnet blir plassert i.

3. Barnets fødselsdag*: Dette er barnets fødselsdag. Datoen blir skrevet ned i det følgende formatet: DD/MM/YYYY.

4. Barnets forelder sitt navn: Navnet til en av barnets foresatte. Legg til denne informasjonen for å tildele barnet en kontaktperson.

5. Barnets forelder sin e-post: Dette er den foresatte sin e-post slik at de senere kan bli invitert til å delta i systemet, og få oppdateringer om barnet sitt.

6. Barnets kontaktperson 2 sitt navn: Navnet til barnets kontaktperson nummer 2. Legg til denne informasjonen for å ha yttligere én kontaktperson for barnet.

7. Barnets kontaktperson 2 sin e-post: Dette er kontaktpersonens e-post slik at de senere kan bli invitert til å delta i systemet og få oppdateringer om barnet.

*Disse punktene MÅ fylles ut for at bulk-importen skal fungere.

Merknad: Hvis du ikke legger til e-postene til barnets kontaktpersoner så må du legge de til manuelt hver for seg i systemet.

Data Om Personalet

Last ned "Staff Data Spreadsheet" og fyll ut den pålagte informasjonen. Klikk på knappen under for å laste ned bulk-import regnearket.

Her er informasjonen du må fylle ut for å importere personallisten:

1. Den ansattes fulle navn: Dette blir navnet som knyttes til den ansatte i systemet, samt på alle postene de legger ut.

2. Den ansattes avdeling: Navnet på avdelingen som den ansatte tilhører og er ansvarlig for.

3. Den ansattes e-post: E-posten de bruker på å få tilgang til systemet.

4. Den ansattes rolle: Dette er rollen som betegner alle egenskapene du vil tildele den ansatte. Hvis du fyller inn dette feltet så vil tilgangen automatisk bli sendt til den ansatte under bulk-importen.