Deltakelsesplan

Lær hvordan du kan informere barnehagen om barnets ferie og sykedager

Som forelder så er du den personen som best kjenner timeplanen til barnet ditt. Du vet når du skal levere de og plukke de opp før det skjer, og du vet også om noen andre skal hente barnet for deg. Du har muligheten til å informere om barnets anslåtte levering -og hentetid med hjelp fra deltakelsesplanen.

Naviger deg til kalenderen

Klikk på kalender ikonet, så klikker du på deltakelsesplan.

Skærmbillede 2022-05-09 kl. 08.41.20

Så vil et nytt vindu dukke opp.

• Hvis du har flere enn ett barn, velg det barnet du vil legge til deltakelse for.

• Klikk på start -og sluttdatoene for perioden du vil melde fra om.

• Hvis du legger til den anslåtte levering -og hentetiden, velg bruk deltakelse for alle dager.

• Klikk på neste knappen.

• Velg hente -og leveringstidene, og legg ved en kommentar hvis du har det. Du kan også velge personen som er forventet å plukke opp barnet ditt fra barnehagen.

Når du er ferdig, klikk send inn.