Slett en rolle

Lær hvordan du kan fjerne en rolle på tvers av virksomheten

Logg på Parent

Logg inn på din Parent konto med brukernavn og passord.

Klikk på Instillinger

Velg Vis, ved siden av Roller.

Skærmbillede 2022-05-10 kl. 12.00.33
  • Velg den ønskede rollen som du vil slette fra rullegardiglisten

Skærmbillede 2022-05-10 kl. 12.02.09
  • Klikk på den valgte rollen, klikk på de tre prikkene ved siden av navnet, også klikker du på Slett.

Skærmbillede 2022-05-10 kl. 12.04.23
  • Ett nytt vindu vil duke opp for at du skal bekrefte handlingen. Klikk Ja.

The role will disappear from the Roles page. Rollen vil forsvinne fra Rolle siden


Varsel: Vær sikker på at du vil slette rollen fordi handlingen kan ikke angres.