Ta bort en observation
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du tar bort en observation av ett barn

Välj enhet/institution

Om du har flera enheter så klicka på den enhet där du önskar ta bort en observation.

Välj Alternativ

Klicka på Alternativ i panelen högst upp, och sedan på Visa under Barn.

• Välj det barn vars observation du vill radera genom att klicka på barnets namn eller bild.

• Klicka på fliken Portfölj på vänster sida.

• Hitta den observation du önskar ta bort genom att scrolla ner, och klicka sedan på dom 3 prickarna bredvid observationen.

Klicka på Radera för att ta bort observationen.