Utveckling & lärande
Godkänna eller redigera en observation
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du granskar, redigerar och godkänner observationer

Den personal som inte har behörighet att direkt lägga till en observation behöver först skicka observationen till granskning. En admin med behörighet tar då emot observationen och kan själv göra ändringar, eller begära ändringar från medarbetarens sida innan den godkänns och läggs till. Läs nedan hur du gör detta.

Logga in på Parent

Använd din email och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Välj Verktyg

Klicka på Verktyg i panelen högst upp, och sedan på Visa under Barnens Utveckling.

Här hittar du alla observationer.

Filtrera genom att t.ex välja status: Väntar på granskning och skribent: Alla.

OBS: när du gjort dina val måste du klicka på Filter för att uppdatera listan.

• Klicka på observationen för att granska, redigera eller godkänna den.

• För att godkänna observationen som den är utan ändringar, klicka på Godkänn och Skicka.

• För att redigera och sedan godkänna observationen, gör ändringar till vänster t.ex i texten, bifoga en bild eller ändra länkarna till LPFÖ-målen. Klicka sedan på Uppdatera, och därefter Godkänn och Skicka.

• För att begära ändringar utav den som skrivit observationen, skriv en intern kommentar om vilka ändringar du önskar se och klicka sedan på Begär ändringar. Observationen skickas då tillbaka till medarbetaren som bör genomföra ändringarna och sedan skicka tillbaka observationen för slutlig granskning.

Notera: när en observation godkänns och skickas så skickas denna direkt till föräldrarna om ni inte bockat i Dela inte med föräldrar.