Anmäl ledighet
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du anmäler att ditt barn är på ledighet/semester

Via appen

För att anmäla ledighet för ditt barn via din app, följ stegen nedan:

Anmäl ledighet

• Starta appen och klicka på ditt barns fotoikon längst ned till höger för att öppna profilen.

• Klicka på ikonen längst ner till höger.

• Klicka på Ledighets-ikonen.

Ledighet 1
  • Välj start och slutdatum för ledigheten du önskar anmäla. Du kan också lägga till en notering om du önskar.

• Klicka på Skicka när du är klar.

• Notera: För att ta bort en ledighet behöver du gå in via hemsidan.

Via hemsidan

För att anmäla ledighet för ditt barn via hemsidan, följ stegen nedan:

Anmäl ledighet

• Logga in på https://portal.parent.eu/ med ditt användarnamn och lösenord.

• Klicka på ditt barns fotoikon högst upp på sidan för att öppna profilen.

• Klicka sedan på Ledighets-ikonen.

Ledighet 2
  • Ett pop-up fönster dyker då upp.

Ledighet 3
  • Välj start och slutdatum för ledigheten du önskar anmäla. Du kan också lägga till en notering om du önskar.

• Klicka på Skicka när du är klar.

Ta bort eller redigera en ledighet

• Klicka på Kalender.

• Hitta semestern du vill ta bort/redigera genom att scrolla ner.

• Klicka på dom 3 prickarna till höger.

• Välj Redigera eller Radera.

• En varning kommer upp, klicka Ja för att bekräfta.

Ledighet 4