Se barnets nyhetsflöde
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du ser och använder barnets nyhetsflöde

Ditt barns Nyhetsflöde är där du hittar aktiviteter, evenemang, rapporter och statusar för ditt barn. Du ser också alla inlägg, bilder, filmer och dokument ditt barn har taggats i.

Logga in på Parent

Använd din e-post och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Du hamnar automatiskt på sidan för Nyhetsflöde. Om du navigerat till en annan sida så klicka bara på ikonen för Nyhetsflöde för att komma tillbaka. I appen är det ikonen längst ner till vänster.

Gilla ett inlägg

Du kan gilla inlägg på ditt barns nyhetsflöde genom att trycka på hjärtat under inlägget.

Kommentera ett inlägg

Skriv din kommentar i fältet under inlägget och klicka sedan på den blå skicka-knappen till höger.

Se detaljer för evenemang

Evenemang och detaljer för dessa syns i Nyhetsflödet.

OSA till evenemang och högtider

För att OSA till ett evenemang klicka på Visa och OSA och fyll i informationen.

Spela upp video

Titta på filmer som lagts upp av förskolan genom att klicka på Spela upp-ikonen på videon.