Föräldrar & Vårdnadshavare
Se barnets dagliga aktivitetsrapport
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du ser barnets dagliga rapport

Den dagliga rapporten ger dig en bra överblick över ditt barns dagliga aktivitet, som t.ex in och utcheckningstider, måltider eller sömn.

Logga in på Parent

Använd din e-post och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Gå till barnets profil

Klicka på ditt barns profilikon för att komma till hans/hennes profil och du landar då automatiskt på Aktivitet där du kan se alla händelser under dagen. Om du använder appen så är det den första fliken från vänster.

Du kan filtrera händelserna genom att trycka på den blåa ikonen för att till exempel visa endast sömntider eller humör.